Over

Ik ben politicoloog en bestuurskundige. Zelfstandig adviseur en onderzoeker op het snijvlak van samenleving, organisatie, politiek en publiek. 

Verder zet ik mij in voor de kwaliteit van onderwijs, het management en bestuurlijke praktijk aldaar. Ook heb ik een bijzondere belangstelling voor het reilen en zeilen binnen onze lokale overheid waarbinnen ik een aantal mooie en eervolle taken te vervullen heb. Ik zet mij vanuit een onafhankelijke positie graag in om problemen tussen burgers en overheden uit de weg te ruimen. Ik help gemeenteraden graag om inzicht te krijgen in majeure en ingewikkelde vraagstukken. Ik ben steeds weer erg blij na een geslaagde cursus of training voor ambtenaren, bestuurders of politici over politiek, beleid, de wisselwerking tussen beleid, media & communicatie, politisering & radicalisering, en het doen van (beleids)onderzoek.

Geboren in de jaren ’70 in Brabant, als puber de jaren ’80 in West-Friesland meegemaakt (regen, wind!) en als jongvolwassene gestudeerd in Breda en Amsterdam (VU). Nu woonachtig met vrouw en kinderen in de prachtige binnenstad van Gouda.